CARTEC bilpleje
Hos Leif Jørgensen Automobiler finder du også et "CARTEC Bilplejecenter". Her har vi specialiseret os i alt, der har med bilpleje at gøre fra lige fra rengøring til lakforsegling.



Vi har allieret os med firmaet ”CARTEC”, som tilbyder et bredt udvalg af produkter der bruges i hverdagen i vores ”CARTEC Bilplejecenter”.

I sortimentet findes lige fra vaskeredskaber, flere typer fælgrens til lakforseglings produkter.




I vores ”CARTEC Bilplejecenter” har vi ansat kompetente veluddannede fagfolk, som altid er klar til at hjælpe dig hvis du skulle have nogle spørgsmål.

CARTEC lakforsegling:
En CARTEC lakforsegling gør lakken mere smidig og modstandsdygtig overfor daglige påvirkninger, og meget nemmere at vedligeholde i dagligdagen, f.eks. skal bilen kun have den billigeste vask når du kører i vaskehallen med den.

Først fjernes alt skidt og snavs fra lakken, derefter dybdepoleres hele vognen, lakken er herefter helt ren og blank, måske mere blank end da bilen kom fra fabrikken, først derefter påføres CARTEC forsegler.

CARTEC's forsegler varmes derefter ned i lakken, og den lægger sig som et beskyttende skjold overalt på lakken.
CARTEC imprægnering personbiler:
Imprægnering af sæder, bund, bagagerum m.m så det bliver smudsafvisende. Uheld med kaffe, sodavand og lignende kan let fjernes. Imprægneringen mætter fibernes porrer, således at det er meget lettere at holde bilen ren og pæn med alm. støvsugning.

Grundig indvendig rengøring:
Kemisk dybderens af sæder, dørbeklædninger, loft, måtter, bagagerum, under sæder, samt andet tekstil. Rengøring af instrumentbord og andet plast/metal. Pudsning af ruder indvendig. På instrumentbordet og andet vinyl påfører vi et produkt, som genskaber og vedligeholder den originale farve. Til sidst imprægneres alt interiøret.

NB:
Lakforseglingen gør bilens lak meget modstandsdygtig overfor ekstreme påvirkninger fra vejrliget, vejsalt, luftforurening og andet som nedbryder lakken.

En CARTEC lakforseglet bil skal kun have den billigste vask uden voks ! ..samtidig med at bilens gensalgsværdi øges.
SuperVask.dk - Leif Jørgensen Automobiler A/S - Industrivej 27 - Løgumkloster - 74 74 37 86